Kachní prsa na tymiánu s balzamikovou redukcí
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 171 kJ / 519 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,58 g |
Tuky | 12,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 99,71 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 10. 2016 17:51
Parádny jednoduchý recept na kachnu.
9. 8. 2016 12:25
Tohle je naprostá nádhera :) Navíc bez žádných složitostí, snadná rychlá kuchyně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 30 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 37 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 41 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 46 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 49 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kalendář vánočního pečení: Co si naplánovat na druhý adventní týden
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: kachní prsa na tymiánu jak se dělají kachní prsa kachní prsa s tymiánem top recepty kachni prsa na tymianu balzamikova omáčka kachní prsa recept studená kuchyně kachní prsa kachni prsa na medu a tymianu kachni prsa tymian balzamiková redukce příprava jak se delajo kachni prsa sušené kachní prso s redukcí balsamicová omáčka kachni prso s redukci z vina omacka s redukci kachní prsa na balzamikovém octě omačka balzamiková omačka balzamiková je se dělají kachní prsa jak se dělají kachní prsa?
Suroviny: prsa kachní, tymián čerstvý, sůl, pepř, vývar drůbeží, ocet balsamiko, med, máslo
Kachní prsa na tymiánu s balzamikovou redukcí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yv9g
2 názory