Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Danca uvařila 15. 9. 2013 12:40 Perníkový dort s opilým švestkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 15. 9. 2013 12:40 Perníkový dort s opilým švestkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Květákové placičky chutnají fantasticky čerstvě osmažené i studené. Chuť a vůni zvýrazní špetka muškátového oříšku