Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Ivace64 uvařila 15. 8. 2016 17:31 Pikantní gulášek na barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 8. 2016 17:20 Pikantní gulášek na barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 8. 2016 17:20 Pikantní gulášek na barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 15. 8. 2016 17:20 Pikantní gulášek na barevných paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vynikající sterilované papriky ve sladkokyselém nálevu: Když je předem upečete, získáte i parádní základ do omáček