Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Madla Novak uvařila 25. 2. 2016 11:15 Pikantní pomazánka z cottage, worcesteru a avokáda 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 25. 2. 2016 11:15 Pikantní pomazánka z cottage, worcesteru a avokáda 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Madla Novak uvařila 25. 2. 2016 11:15 Pikantní pomazánka z cottage, worcesteru a avokáda 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vánoční bramborový salát podle šéfkuchaře Hynka Vávry je ochucený lákem z okurek, svěžest zajišťuje jablko