Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
stakul uvařila 23. 5. 2010 19:26 Pikantní směs z mletého masa v bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
stakul uvařila 23. 5. 2010 19:26 Pikantní směs z mletého masa v bramboráku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kukuřičná žebírka aneb Corn ribs jsou hitem internetu. Důležité je správně nařezat kukuřici a dobře ji okořenit
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou