Holandský řízek s bramborovou kaší podle Patrika z Hell's Kitchen Česko: Šťavnaté maso s krémovou kaší chutná božsky
Spodní šuplík v lednici používá většina lidí úplně špatně. Tyhle potraviny tam nepatří, přesto, že je tam možná dáváte
Nlala uvařila 14. 10. 2019 12:26 Piškot s tvarohovým krémem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nlala uvařila 14. 10. 2019 04:36 Piškot s tvarohovým krémem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nlala uvařila 14. 10. 2019 04:36 Piškot s tvarohovým krémem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nlala uvařila 14. 10. 2019 04:36 Piškot s tvarohovým krémem a čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Poklady české kuchyně: Vepřové koleno potřebuje dlouhé pozvolné pečení a prudký závěr, tak bude uvnitř šťavnaté, zvenku křupavé
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá vyhlášené vepřové pepřenky a přidal i recept navíc