Piškot s tvarohovým krémem a čokoládou

Nlala Kuchařka: Nlala

Doba přípravy: 1-2 hod. 10-25 porcí Moučníky , Řezy 0 názorů

Suroviny

Piškot:
6 vajec
120 g cukru moučka
120 g polohrubé mouky
1 PL prášku do pečiva
Krém:
500 g polotučného tvarohu
100 g cukru moučka
250 g másla
Poleva:
200 ml vysokoprocentní smetany
200 g hořké čokolády
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Polovinu cukru ušlehejte se žloutky, přidejte ušlehaný sníh a zamíchejte, přidejte prosátou mouku s práškem do pečiva a druhou polovinu cukru. Pečte na 170 stupňů Celsia cca 15 minut.

  2. Když se piškot peče, umíchejte tvaroh s rozpuštěným máslem a cukrem.

  3. Na vychladlý piškot namažte krém. Připravte polevu: na mírném ohni zahřejte smetanu a až začne bublat, nalijte ji na čokoládu připravenou v misce. Míchejte do hladka a po vychladnutí nalijte na vrstvu krému.

  4. Nechte přes noc v lednici.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 36 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Piškot s tvarohovým krémem a čokoládou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo