Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Petan uvařil 6. 3. 2014 11:25 Pizza korpus do mrazáku + domácí rajčatová omáčka na pizzu 0 0 Zobrazit detail Hotová rajčatová omáčka Okomentovat
Petan uvařil 6. 3. 2014 11:25 Pizza korpus do mrazáku + domácí rajčatová omáčka na pizzu 0 0 Zobrazit detail Před pečením Okomentovat
Petan uvařil 6. 3. 2014 11:25 Pizza korpus do mrazáku + domácí rajčatová omáčka na pizzu 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
12 foto Odborník na otužování i hubnutí Libor Mattuš: Ženy po padesátce, pokud chtějí hubnout, se musí vyhnout i cukru v kávě