Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Staročeské vepřové žebírko s plněným jablkem a bramborovou roládou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 7. 2011 18:03

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie10 753 kJ / 2 570 kcal
Bílkoviny51,84 g
Tuky117,94 g
Vláknina42,74 g
Cholesterol 366 mg
Sodík 5,49 g
Sůl13,53 g
Sacharidy303,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Pořad Kluci v akci.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Merylas

6. 11. 2014 18:32

Elis: Děkuji za vyzkoušení, jsem moc ráda, že chutnalo:-K

Elis

5. 11. 2014 16:11

tak vážení toto byla pohádka a super papu už dlouho jsem nejedla něco tak jiného a dobrého :yes::-D:-*;-) Dávám jedničku s 1www.toprecepty.cz*

Veronika.Hrozna

15. 8. 2011 13:05

Merylas:Děkuji za recept! Posunu sem výborný recept na pečené stehno z divočáka,jen co ho udělám aby to bylo i s fotkou!Z toho středečního zbyl akorát pekáč ! A také přílohu bramborové krokety !;-)

Merylas

15. 8. 2011 07:42

Veronika.Hrozna: Věruš, moc děkuji:-)):-*:-K

Veronika.Hrozna

14. 8. 2011 08:01

Merylas:Nádherně se vše podařilo,s tou kapií to bylo velice dobré/místo mrkve/ a použila jsem dokonce hrušky z kompotu,pač ty naše nejsou ještě zralé. Manžel byl nadšen a hned chtél repete,protože mu toho moc nezustalo. Tak ,tak se najed! Jenom jsem mu poradila,aby si nejdřív něco šel střelit,pač mrazák už je prázdnej. Tak si šel do Metra pro masíčko z divočáka /nimrod/.Tak si umíte představit jak to bylo dobré!:-K:-D:yes::yes:

Zuzka - Cobra

13. 8. 2011 10:26

Krása nesmírná! Právě jsem nakoupila kotletku s kostí, tak už aspoň vím, co z ní uvařím :yes::-K

Merylas

9. 8. 2011 16:11

Veronika.Hrozna: Věruš, je hodně různých odrůd jablek i hrušek, tak záleží, jaké zrovna použijeme. A krásně popisuješ, jak vše připravuješ:-)):-* Jinak mám tu ještě jeden recept na hrušky, ale ve sladké verzi se zmrzlinou. Ale když se udělá světlejší karamel, tak pak se dají plnit i např nivou, rozšlehanou s troškou smetany. Jde to využívat různě. Budu ráda, jestli písneš a jinak včera taky pršelo, dnes je už pěkně:-)http://www.toprecepty.cz/recept/17449-karamelova-h...

Veronika.Hrozna

8. 8. 2011 20:43

Merylas:To mě teda nenapadlo,ušetřím čas i práci s jabky. My máme rádi takové tvrdší ze zahrádky sorta neznámá ,ale na takové věci jako koláč a kompot vynikající aroma.Jednou sem dělala k divočákovi pulky jablíček se skořicí ,cukrem a hřebíčkem těch ze supermarketu a úplně se za pět minut rozvařili,takže ta skořice a hřebíček to nestihli provonět.Uvařené je pak plním boruvkovou zavařeninou a dávám je jako přílohu k masíčku a knedlíku.To samé i z hrušek ,ale také musí být tvrdší jinak se rozvaří a není to ono.A teď ve středu vyzkouším ten karamel,už se manžel oblizuje ,jak mi to čte přes rameno.A díky za ten návod jak na tu přílohu,Vyzkouším napíšu.Prší u Vás jako tady v Bratislavě?

Merylas

8. 8. 2011 18:12

Ještě jednou děkuji, jsem ráda, že se recept líbí:-K

Veronika.Hrozna: Já jsem ty rolády vařila v klasickém smaltovaném pekáčku s víkem a byly ponořené asi tak ze 2/3. V polovině vaření jsem je obrátila.;-)
A jestli přemýšlíš, že ty jablka předem předvaříš, tak to je asi zbytečné. V tom karamelu s vínem nebo vodou se podusí, prohřejí a změknou, Můžeš přidat té tekutiny i více, přidat skořici a hřebíček a dusit déle. Ono záleží,jaké máme jablka. Ještě připíšu do rcp, že jablka chvíli podusíme.;-):-K Budu moc ráda, jestli recept nezklame :-K

Veronika.Hrozna

7. 8. 2011 18:08

Tak tohle vyzkouším,ty rolády jsou fakt perfektní a bramborové těsto je určitě měkké. Mrkev se mi moc nelíbí ,ale dám tam asi trošíčku zavařený kapie z minulého roku a bude to červený. Doma vařím hodně z diviny a příloha k divině to bude "no jedna báseň"! A ty jablíčka také budou k divině jako dělaná ,perfektní,přemýšlím jestli je trošku den předem neuvařit se skořicí a hřebíčkem ať jsou voňavější !:-?;-):yes:
Mám jenom otázečku ty rolády mají být ponořeny jak hluboko ve vodě????:-?:-?

senky

6. 8. 2011 10:50

Tak to mi uniklo:-O Nááádhera:-p mám plnou pusu slin,tak aspoň ukládám na někdy příště. :-*
Maruško, ať se takto daří i dál:-K:-K:yes:+

AniCiz

6. 8. 2011 09:04

:yes::-O taky mi to uteklo..pastva pro oči:-K:-*

marcik

4. 8. 2011 18:38

:-Oi toto mi uteklo+:yes:uloženo

Merylas

4. 8. 2011 18:34

Ještě jednou všem moc děkuji za komentíky, jsem ráda, že se recept líbí a taky budu moc ráda, když vyzkoušíte a přidáte třeba foto:-8:-K

aaura

4. 8. 2011 13:32

+31;-) a v neděli vyzkouším :yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová kotleta kluci v akci vepřová roláda kluci v akci bramborové krokety kluci v akci pečená žebra podle pohlreicha kluci v akci brambory s jablky kluci v akci recepty kotlety vepřové kotlety kluci v akci kluci v akci plněné kotlety kluci v akci kotlety plněné zelím divočák recepty kluci v akci kluci v akci plněná kotleta žebírka podle pohlreicha kluci v akci staročeský kotlet vepřová žebírka podle pohlreicha kluci v akci bramborová rolada veprove zebirko kluci v akci vepřová žebírka grilovaná pečená žebra kluci v akci vepřová žebra podle pohlreicha kluci v akci bramborové krokety

Suroviny: brambory, sůl, vejce, mouka hrubá, krupice, solamyl, mrkev, petrželka, kotleta vepřová, sůl, pepř mletý, mouka hladká, zelí kysané, slanina anglická vcelku, cibule, olej, cukr, jablko, máslo, cukr krupice, voda

TopRecepty.cz

Staročeské vepřové žebírko s plněným jablkem a bramborovou roládou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JEky