Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 13:00 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 12:58 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Plněná paprika na studené pohoštění Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 12:58 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 12:58 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hlávková, růžičková, kadeřavá: Kterou kapustu můžete jíst i zasyrova a která se hodí do bramborové kaše?
Polenta e osei: Italský dezert z piškotového těsta s jemným máslovým krémem a zdobený marcipánem je vláčný a chutná božsky
Retro vaření s Kristinou: Upečte si zelníky od Magdaleny Dobromily Rettigové podle receptu z roku 1826 !