Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 13:00 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 12:58 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Plněná paprika na studené pohoštění Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 12:58 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 29. 9. 2015 12:58 Plněná paprika na studené pohoštění 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
Domácí kompostování: Jak i v paneláku vytvořit pomocí vermikompostéru "žížalí čaj", parádní hnojivo pro květiny i zeleninu