Čum na drát: Jednoduché makové řezy překvapí krémovým středem a nadýchaným vrškem, přitom jsou z jednoho těsta
Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
veganotic uvařila 7. 9. 2015 13:59 Podzimní quinoa s dýní, tempehem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 7. 9. 2015 13:59 Podzimní quinoa s dýní, tempehem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
veganotic uvařila 7. 9. 2015 13:59 Podzimní quinoa s dýní, tempehem a cizrnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proč stojí za to vařit na indukci? Litr vody ohřejete už za dvě minuty a ještě výrazně ušetříte na energiích!
Jak uvařit ztracené vejce jako profík krok za krokem? Vodu zásadně nesolte a vejce připravujte krátce těsně pod bodem varu