Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 716 kJ / 171 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,29 g |
Tuky | 0,52 g |
Vláknina | 15,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 73 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BZrX
Moje poznámka
Hovězí nudličky v kadeřavo-kapustové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BZrX
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 6 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 6 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 6 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 6 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 5 hodinami
Maková náplň
lucyb před 7 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 7 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 8 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 8 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 10 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 10 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 10 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 11 hodinami
Tématické fráze:
kapusta s hovězím masem,
kapusta omacka,
kapusta kadeřavá - recepty,
recepty z hovězích nudliček,
kapusta kadeřavá úprava
Suroviny:
cibule,
česnek,
kapusta,
sůl,
olej olivový
Komentáře (21)
Casino, nebudu mazat ani recept, nevidím důvod proč.
Někteří možná mají čas trávit celé dny jen vařením, aranžováním a focením, ale jiní lítají celé dny kolem domácnosti a dítěte/dětí a zařizují miliony jiných věcí.
Barva kapusty je prostě taková, jaká je. Kdo čekal, že bude světle zelená, tak si měl přečíst suroviny - jedná se o kadeřavou kapustu, ne o klasickou hlávkovou. Kadeřavá kapusta je i v syrovém stavu výrazně tmavší než hlávková a je i tužší, proto její tepelná úprava trvá déle. Doplnila jsem to do poznámky.
tejaja: Díky Terezko! Měla jsem napsat rozdíl mezi hlávkovou a kadeřavou kapustou do poznámky, už to tam je.
Eja57: Je to trochu pracnější, můžou se klidně dát plátky masa. Měla jsem nudličky, tak jsem je použila.
Kapusta se nemusí mixovat, ale potom to nebude omáčka a tento recept je omáčka.
Pokud někdo uvaří, vyfotí a bude mít lepší fotečku, klidně ji sem může přidat.
A je jedno, či pre deti alebo dospelých. Dieťa to nerieši, to len preberie to, čo mu my dospelí nakukáme.
Prosím ťa, nemaž tú fotku, prečo by si to robila? Patrí k receptu a vystihuje ho. Nie je to kamufláž.
Každý sme iný, ja osobne dám prednosť dobrému jedlu pred pekným.
Neni to pro nejmensi, a i kdyby bylo, co by na tom bylo spatneho? Krom nereprezentativni fotky?
Kapustu jsem nedusila dlouho, ale je to kaderava kapusta, ne klasicka, takze potrebuje vzdycky trochu vic casu, je tuzsi. Nechtela js ji mit s kouskami, chtela js omacku, proto je rozmixovana. Chutove naprosto super.
Pro mne je nepochopitelné lovit nudličky masa, abych mohla zbytek rozmixovat...buď nechám maso na plátky aby šlo rychle vyndat...nebo nemixuji - mixovat kadeřávek na omáčku mi přijde skoro škoda, do šťávy s masem a kapustou bych přidala na dokončení kousíček másla a
Také bych nemixoval, ale to už by pak nebyla omáčka, že
Porovnat by se dalo např. s listovým špenátem: když ho mám, tak ho podávám jako bleskovku, ale stejně tak jej lze rozfofrovat na klasiku u nás nejznámější, nebo na polévku
No, tady bych tu kapustu uvařil jako klasický kel