Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Kaczik uvařila 27. 3. 2016 10:11 Pohankové karbanátky s domácí tofunézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 27. 3. 2016 10:11 Pohankové karbanátky s domácí tofunézou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hraběnčiny řezy: Dokonale vláčný moučník se šťavnatými plátky jablek pod slaďoučkou a nadýchanou sněhovou peřinkou