Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
petram uvařila 9. 11. 2012 08:38 Pohankové sušenky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 9. 11. 2012 08:37 Pohankové sušenky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 9. 11. 2012 08:37 Pohankové sušenky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 9. 11. 2012 08:37 Pohankové sušenky bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek bude zase péct s Terezou Bebarovou. Do Prahy už tento víkend přivezou Vánoce jako z pohádky