Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Lucasinka uvařila 10. 4. 2013 08:52 Pohankovo-citronové cupcakes 0 0 Zobrazit detail po upečení Okomentovat
Lucasinka uvařila 10. 4. 2013 08:52 Pohankovo-citronové cupcakes 0 0 Zobrazit detail těsto Okomentovat
Video Svíčková na smetaně je vynikající díky přípravě ve výpeku. Vyzkoušejte ji podle osvědčeného postupu ve video receptu
Grilování levou zadní: Jak nejlépe grilovat kuřecí maso, abyste se neotrávili? Pozor na kleště i čisté talíře!
Přehledný manuál: Jak správně skladovat potraviny, abyste ušetřili peníze i čas. Tyhle jednoduché zásady fungují pro všechny