Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Angel 666 uvařila 10. 5. 2018 12:09 Pohárky s rebarborou a mascarpone krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 10. 5. 2018 12:09 Pohárky s rebarborou a mascarpone krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na třešňový kompot? Kromě třešní stačí jen voda a cukr, nejdůležitější je čistota od rukou přes sklenice až po víčka
Domácí kmínový chleba: Má křupavou kůrku, vláčnou střídku a úžasně voní. Z droždí je snazší na přípravu než z kvásku