Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
1974andrea uvařila 12. 7. 2012 16:48 Polentový koláč s mangoldem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 12. 7. 2012 16:48 Polentový koláč s mangoldem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 12. 7. 2012 16:48 Polentový koláč s mangoldem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní