Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Bibinka uvařila 5. 10. 2012 20:57 Polévka jako oběd-s žemličkami 0 0 Zobrazit detail žemličky... Okomentovat
Bibinka uvařila 5. 10. 2012 20:54 Polévka jako oběd-s žemličkami 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 5. 10. 2012 20:54 Polévka jako oběd-s žemličkami 0 0 Zobrazit detail Polévka jako oběd s žemličkama Okomentovat
Kurkuma jako koření i pro léčení: Mírní záněty, zlepšuje paměť a skvěle chutná. Při užívání je ale potřeba opatrnost
Staročeské zelňáky: Na křupavé slané placky z kysaného zelí a brambor stačí jen pár ingrediencí a jsou snadné na přípravu