Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
rozmarynaH uvařila 13. 9. 2013 10:03 Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 13. 9. 2013 10:03 Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rozmarynaH uvařila 13. 9. 2013 10:03 Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
4 foto Retro okénko: Vzpomínáte na Tuzex? Za bony se tam daly koupit žvýkačky, kvalitní čokoláda, whisky i káva
Leche Merengada: Jednoduchý španělský dezert uděláte jen z mléka a bílků a vynikající je studený i teplý