Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek

Hodnocení receptu je 4,9 (22×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

13. 9. 2013 12:03

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 945 kJ / 465 kcal
Bílkoviny49,49 g
Tuky22,49 g
Vláknina6,05 g
Cholesterol 616 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,52 g
Sacharidy14,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nostalgická vzpomínka na tatínka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rozmarynaH rozmarynaH

15. 9. 2022 21:38

assot: Zdravím a děkuji za zprávu:-K. Oceňuji každého kuchaře, který mé recepty bere jen jako návod a dotvoří si pokrm k "obrazu svému".

assot

15. 9. 2022 19:14

Polévka výborná,děkuji za recept. Podruhé jsem zkusil s kysaným zelím a je skvělá. <3

rozmarynaH rozmarynaH

11. 2. 2017 15:08

Kopickova: Jsem moc ráda, že Vám polévka chutnala. :-K S nasucho opečeným chlebem, pokapaným olivovým olejem, je ještě lepší. Děkuji, že jste mě to napsala. Potěšilo mě to.:-K:-K

Kopickova

11. 2. 2017 12:50

Moc dobrá, pikantní, taky jsem přidala bramboru. S opečeným chlebem pokapaným olejem - výborný nápad.<3

Jindřich

17. 10. 2016 13:29

rozmarynaH: díky moc :-K

rozmarynaH rozmarynaH

16. 10. 2016 08:32

Jindřich: Čerstvé, sterilované i mražené. V principu je to jedno. V sezoně čerstvé, v zimě používám většinou mražené. A přeji zdar při přípravě téhle výborné polévky.

Jindřich

15. 10. 2016 12:40

Jen dotaz, prosím (ne každý spadl z kuchařského nebo :-p ) ... fazolové lusky čerstvé nebo sterilované? Děkuji.

rozmarynaH rozmarynaH

5. 1. 2016 10:47

kitram71: Díky za vyzkoušení:-K. Až ji budu příště vařit, rozhodně přidám i pár brambůrek.

rozmarynaH rozmarynaH

5. 1. 2016 10:45

Jarmila1: Jarmilko, polévku rozhodně vyzkoušejte. Má říz a Vaši pánům bude chutnat. Já si k ní vždycky opeču chleba nasucho a pokapu ho olivovým olejem a lehce posolím. A děkuji samozřejmě za komentář:-K:-K

kitram71

4. 1. 2016 23:53

dnes uvařeno, přidány brambůrky ... je výborná :yes:

Jarmila1

4. 1. 2016 17:14

Vypadá zajímavě, moji "chlapi"jsou polévkoví, tak určitě vyzkouším. ;-):yes:

rozmarynaH rozmarynaH

1. 1. 2016 12:28

Ivan Chalaš Mgr.: Brambora by tam určitě nevadila. Je to hodně sytá polévka. Díky za komentář:-K a vyzkoušejte.

Ivan Chalaš Mgr.

1. 1. 2016 02:35

nic složitého a zdlouhavého,já mám fazolové lusky moc rád,možná, že bych tam mohl mít i bramboru,ale i taktzo to vypadá báječně !!!:-)

rozmarynaH rozmarynaH

4. 12. 2015 15:12

Rostislav BURA+Viler
Díky za komentář:yes:. Polévku vyzkoušejte, je fakticky dobrá.

Rostislav BURA

4. 12. 2015 09:54

Za týden udíme.Tak druhý den určitě bodne: :-p

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kyselka recept polivka kyselka kyselka polívka recept kyselka polékva kyselka polévkakyselka kyselka s vejci fazolova kyselka kiselka polevka buř gulašova polevka polávka kyselka top receptykyselka kyselka s uzeným masem polevka.kyselka recepty pro tatínky polévka kiselka poleka s fazolovych lusku poleka kyselka kyselka-polévka polévka kyselka-recept

Suroviny: lusky fazolové, vejce, špek, maso uzené, cibule, mrkev, mouka polohrubá, paprika sušená pálivá, kmín celý, sůl hrubozrnná, pepř, tymián, libeček, vývar masový, ocet

TopRecepty.cz

Polévka „kyselka“ jak jí měl rád tatínek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ArLP