Jak vybrat správný bůček na pečení: Zvolte metodu 1:1 a nikdy nesáhnete vedle. Maso bude šťavnaté a kůže křupavá
Blesková gulášová polévka zahřeje, zasytí a v sychravých dnech chutná obzvlášť skvěle. Hotová je za půl hodiny
Klasika českých hospod: Jak udělat dokonalý smažák se šunkou. Díky těmto trikům bude zlatavý, křupavý a nevyteče
Rouena uvařila 16. 12. 2016 12:58 Polévka z červené čočky s citronem, rajčaty a zázvorem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky
Lilek v tymiánové chilli marinádě s brie a šunkovo-pórkovou peřinkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Eliza