Nová hvězda Hell's Kitchen Martin Hranáč: Sám vařit nechci, pro hosty bych pronesl jídlo z restaurace, kde pracuji, směje se
Jak na perfektní rajskou omáčku: Na českou klasiku využijete i čerstvá rajčata, chuť vylepšíte máslem a červeným vínem
Dokonale nadýchaná a vláčná omeleta potěší i náročné gurmány. S těmito triky se vždy povede na jedničku
magdalenka uvařil 21. 3. 2011 17:19 Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 3. 2011 17:19 Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 3. 2011 17:19 Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketová limonáda osvěží a trumfne i tu okurkovou. Má výraznější chuť díky limetce a navíc se vyrábí ze „zbytků“