Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
magdalenka uvařil 21. 3. 2011 17:19 Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 3. 2011 17:19 Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 21. 3. 2011 17:19 Polévka z červené řepy se šlehačkou a mandličkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
Šéfkuchař Jan Punčochář: Aby byly řízky křehké a šťavnaté, stačí použít jednoduchý fígl s chlebem a správně zacházet se solí