Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
maris uvařila 12. 8. 2009 12:15 Polévka z vepřových kostí s rýží a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 12. 8. 2009 12:15 Polévka z vepřových kostí s rýží a houbami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Pozor na záměnu mletého a mělněného masa: Mají jinou chuť, složení a mnohdy i kvalitu. Navíc se nehodí na stejné vaření