Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Pudinková buchta s jahodami podle Laďky Něrgešové: Dokonalé spojení chutí korunují dvě vrstvy těsta a šlehačková poleva
„Červenec žne žita, višně k tomu vítá,“ říká lidová moudrost aneb Jakými pranostikami se v červenci řídili naši předkové
JanaDorazinova uvařila 12. 11. 2016 11:51 Pomalu pečená husí stehna s jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 12. 11. 2016 11:51 Pomalu pečená husí stehna s jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na křehké vanilkové rohlíčky s jemným krémem? Stačí jen listové těsto a obyčejný pudink
Cuketová bublanina s rybízem a skořicovou drobenkou překvapí svou vláčností a jemností. Připravená je za chvíli
Jaké potraviny nás zchladí v horkých dnech? Skvělé jsou okurka, tvaroh i mléko, překvapí cibule a ovčí sýr