Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:20 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:18 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:16 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:15 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Kynutý jihočeský koláč plný borůvek podle cukráře Josefa Maršálka. Díky jedné fintě s drobenkou bude přímo dokonalý
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání