Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:20 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:18 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:16 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jaruna18 uvařila 7. 7. 2009 11:15 Pórek zapečený s rýží a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit znojemský nálev na okurky? Tradiční recept zajistí sladkokyselou chuť, kterou si pamatujete z dětství
Retro okénko: Jak na americkou limonádu s ananasem a pomerančovým džusem? Barevné vrstvení zajistíme pomocí lžičky
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau