Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
„Tlustý anděl“ Kateřina Schrattová: Milenka císaře Františka Josefa II. celý život neúspěšně držela diety
magdalenka uvařil 25. 3. 2013 16:04 Portobello s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 3. 2013 10:06 Portobello s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 3. 2013 10:06 Portobello s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 3. 2013 10:06 Portobello s karamelizovanou cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka z hlávkového salátu je jemná díky smetaně, lehce kyselá po citronu, voní koprem a s opečenou slaninou chutná božsky
Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková: Jako malá jsem milovala špagety od babičky. Moje vaření není žádná sláva