Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
MAKE-FOOD uvařila 17. 10. 2020 22:06 Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MAKE-FOOD uvařila 17. 10. 2020 22:06 Pražma s citrónem, šalvějí a pečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit dokonalou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a zvenku křupavá: Chuti prospěje tvaroh, vanilka i trochu másla
Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Hovězí kližka na rajčatech,s kuskusem-óda pro papiňák Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 60 min