Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Evadeva uvařila 17. 10. 2015 12:15 Proteinový cheesecake s brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Evadeva uvařila 17. 10. 2015 12:15 Proteinový cheesecake s brusinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gastro glosa: Hitem poslední doby je nepřijímat karty a nezveřejňovat ceny. Je na každém, jestli si to nechá líbit
Jídelní rozmary slavných: Madonna nepije alkohol, striktně se vyhýbá cukru a miluje tenhle salát s quinoou