Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Merylas uvařila 7. 4. 2022 07:54 Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 7. 4. 2022 07:54 Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 7. 4. 2022 07:54 Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 7. 4. 2022 07:54 Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Merylas uvařila 7. 4. 2022 07:54 Pšenično-žitný chléb s bramborem, pečený v remosce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Jak na originální Waldorfský salát? Stačí jen řapíkatý celer, jablka, ořechy a majonéza a při správném postupu vznikne delikatesa
7 foto „Je to piplačka, ale stojí to za to,“ říkají o výrobě „kresleného dortu“ cartoon cake amatérské, ale velmi šikovné cukrářky