Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
sidera uvařila 1. 1. 2015 19:42 Pstruh lososovitý na grilu 0 0 Zobrazit detail Grilujeme 8 - 10 minut Okomentovat
sidera uvařila 1. 1. 2015 19:42 Pstruh lososovitý na grilu 0 0 Zobrazit detail Příloha - rajčatový salát Okomentovat
Video Marokánky: Měkké a vláčné cukroví s vůní Orientu se snadno připravuje a chutná naprosto fantasticky