Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
mika59 uvařila 13. 8. 2016 17:26 Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 8. 2016 17:23 Pstruh lososovitý v pikantní petrželkové omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Samosběr brambor 2024: Ty nejlevnější k uskladnění seženete už za 8 Kč za kilo a dokonce i nedaleko Prahy
Kuře na zelí a černém pivu: Šťavnaté masíčko má vypečenou kůrčičku a pikantní chuť piva, zelí je potřeba nejdřív upravit