Fantastický mechový dort s kopřivami podle cukrářky Hanky z Poděbrad: Je bez mouky i cukru, ale chutná božsky
Mletý řízek se sýrem a jogurtem: Měkká a křehká směs v křupavé krustě trojobalu je krásně šťavnatá a má výraznou chuť
Čatní z rebarbory: Pikantní sladkokyselý doplněk, který skvěle dochutí maso, sýry i sendviče. Příprava je snadná
lukpav0 uvařil 8. 5. 2021 11:52 Pstruh na zelenině, v troubě 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
Gordias uvařil 29. 10. 2013 16:16 Pstruh na zelenině, v troubě 0 0 Zobrazit detail před... Okomentovat
Gordias uvařil 29. 10. 2013 16:16 Pstruh na zelenině, v troubě 0 0 Zobrazit detail ...a po :) Okomentovat
58 foto Největší svátek piva je tu: Oktoberfest nabídne tuplák za 340 korun, kupóny na občerstvení přijdou na tisícovku
Jídelní rozmary slavných: Tom Hanks tak miluje řeckou kuchyni, že si otevřel vlastní restauraci a takhle tam dělá souvlaki
Jak na kynuté svatomartinské rohlíčky: Nadýchané máslové pečivo chutná skvěle s makovou či ořechovou náplní