Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
lukpav0 uvařil 8. 5. 2021 11:52 Pstruh na zelenině, v troubě 0 0 Zobrazit detail Po upečení Okomentovat
Gordias uvařil 29. 10. 2013 16:16 Pstruh na zelenině, v troubě 0 0 Zobrazit detail před... Okomentovat
Gordias uvařil 29. 10. 2013 16:16 Pstruh na zelenině, v troubě 0 0 Zobrazit detail ...a po :) Okomentovat
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie