Pstruh na zelenině, v troubě

Gordias Kuchař:

Doba přípravy: 40-50 minut PT0H45M 2 porce Ryby 8 názorů

58

Suroviny

pstruh (pstruzi)
cibule
rajče
čerstvá paprika
lilek
cuketa
zelenina
česnek
citrón
brambory
sůl
kmín 6
olivový olej (může a nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ryby omyjeme, kůži trochu nařízneme na několika místech, posolíme a do těla ryby vložíme citron a rozmačnaný česnek.
    Já osobně uřezávám hlavy a ocasy, ale není to rozhodně nutné.

  2. Na plech nasypene zeleninu(+ brambory) dle chuti a nápadu..je možno použít cokoliv.

  3. Posypeme kmínem - můžeme jak rybu tak zeleninu. Zeleninu je možné pokapat olivovým olejem, ale není to nutné.

  4. Na rybu poklademe několik plátků másla.

  5. Podlijeme troškou vody (cca 1/2 hrnečku).

  6. Vložíme do trouby na 220 stupňů přibližně na 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh na zelenině, v troubě

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo