Pstruh na zelenině, v troubě

Gordias Kuchař: Gordias

Doba přípravy: 40-50 minut 2 porce Ryby 8 názorů

Suroviny

pstruh (pstruzi)
cibule
rajče
čerstvá paprika
lilek
cuketa
zelenina
česnek
citrón
brambory
sůl
kmín
olivový olej (může a nemusí být)
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Ryby omyjeme, kůži trochu nařízneme na několika místech, posolíme a do těla ryby vložíme citron a rozmačnaný česnek.
    Já osobně uřezávám hlavy a ocasy, ale není to rozhodně nutné.

  2. Na plech nasypene zeleninu (včetně brambor) dle chuti a nápadu, je možno použít jakoukoliv.

  3. Posypeme kmínem - můžeme jak rybu tak zeleninu. Zeleninu je možné pokapat olivovým olejem, ale není to nutné.

  4. Na rybu položíme několik plátků másla.

  5. Podlijeme troškou vody (cca 1/2 hrnečku).

  6. Vložíme do trouby na 220 stupňů, přibližně na 30 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 23 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pstruh na zelenině, v troubě

Tématické fráze: pstruh na zelenině pečená ryba v troubě na zelenině pstruh v troubě pstruh se zeleninou pstruh v papilotě pečený pstruh na zelenině recepty pstruh v troubě pstruch na zelenině peceny pstruh se zeleninou pečený pstruh na zelenine v troubě pstruzi na zelenině jak připravit pstruha v troubě pstrun na zelenině pstruh pečený na zelenine recept na pstruha na zelenině pstruh na zelenine recept pstruh v trube so zeleninou pstruh so zeleninou recept na pstruha v troubě recept pstruh na zelenine