Jak hubnu a zlepšuji si zdraví díky Margit a navzdory doktorce: Proč nosím v kabelce oříšky a co jím na oslavách
Novoluní v Raku ve znamení odlehčeného jídelníčku: Býkovi přijde k chuti brokolicový salát s tuňákem, Střelec uvítá avokádový
Šarišské kapustníky podle Josefa Maršálka: Sladké kynuté placky překvapí neobvyklou náplní z ochuceného zelí
terezicka1 uvařila 20. 1. 2016 15:19 Pudinkové řezy s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 20. 1. 2016 15:19 Pudinkové řezy s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 20. 1. 2016 15:19 Pudinkové řezy s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak často zalévat bylinky? Rozmarýn a tymián jsou suchomilné, stačí zálivka jednou týdně, bazalce je ale třeba dopřát více vláhy
Připravte si hermelín v různých podobách: V nevšední pomazánce se zelím, zapečený s bramborami nebo plněný chutná božsky