Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
terezicka1 uvařila 20. 1. 2016 15:19 Pudinkové řezy s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 20. 1. 2016 15:19 Pudinkové řezy s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
terezicka1 uvařila 20. 1. 2016 15:19 Pudinkové řezy s granátovým jablkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Nepečený piškotový dort podle Josefa Maršálka nadchne každé dítě: Dejte si pozor na opatrné míchání krému, radí cukrář