Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
Ledova_Kralovna uvařila 14. 5. 2013 10:57 Pudinkový pohár Křup 0 0 Zobrazit detail Pudinkový pohár Křup Okomentovat
Ledova_Kralovna uvařila 14. 5. 2013 10:57 Pudinkový pohár Křup 0 0 Zobrazit detail Zezhora Okomentovat
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření