Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Popecenicko.cz uvařila 17. 5. 2015 08:54 Rajčatová polévka s balsamicem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Popecenicko.cz uvařila 17. 5. 2015 08:54 Rajčatová polévka s balsamicem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
První republika s Kristinou: Upečte si hnízdečka z makaronů podle receptu vyhlášeného hoteliéra Karla Šroubka
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli