Tajemství štíhlé postavy Claudie Cardinalové: Kila držela na uzdě díky této jednoduché polévce, přípravu zvládne každý
Jak připravit perfektní dušené kysané zelí? Chuť vylepší cibule, rozinky nebo jablko a husté musí být akorát na vidličku
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
mika59 uvařila 13. 9. 2018 14:06 Rajčatový salát s omáčkou z nivy a zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 9. 2018 14:06 Rajčatový salát s omáčkou z nivy a zeleného pepře 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mykolog Petr Souček radí, kam se vydat na houby a jak i z dálky poznat, že se asi vrátíte s plným košíkem
Dánské lívance æbleskiver vypadají jako naše vdolky a voní kardamomem. Díky těstu s podmáslím budou krásně nadýchané
Jak dlouho skladovat jídlo v lednici? Čistý vývar může za určitých podmínek vydržet týdny, nejchoulostivější je mleté maso