Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Katka.van uvařila 23. 4. 2014 12:04 Rajská omáčka z domácího kečupu 0 0 Zobrazit detail omáčku rozmixujeme Okomentovat
Katka.van uvařila 23. 4. 2014 12:04 Rajská omáčka z domácího kečupu 0 0 Zobrazit detail maso opečeme z obou stran Okomentovat
27 foto Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení