Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Katka.van uvařila 23. 4. 2014 12:04 Rajská omáčka z domácího kečupu 0 0 Zobrazit detail omáčku rozmixujeme Okomentovat
Katka.van uvařila 23. 4. 2014 12:04 Rajská omáčka z domácího kečupu 0 0 Zobrazit detail maso opečeme z obou stran Okomentovat
Konec s pláčem při krájení cibule: Stačí použít ostrý nůž, digestoř nebo si správně stoupnout k prkénku
Božský koláč s bílým jogurtem je úžasně vláčný a šťavnatý, křupavá strouhanka ho skvěle doplňuje, a přitom je tak snadný
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský