Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Druell uvařila 18. 3. 2013 22:20 Rajská polévka na italský způsob 0 0 Zobrazit detail rajská polévka Okomentovat
Druell uvařila 18. 3. 2013 22:19 Rajská polévka na italský způsob 0 0 Zobrazit detail rajská polévka Okomentovat
happy.lenulka uvařila 19. 3. 2010 12:35 Rajská polévka na italský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
teta.verca uvařila 18. 3. 2010 16:13 Rajská polévka na italský způsob 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak osmažit řízek, aby strouhanka neopadávala: S těmito fígly se to podaří pokaždé a i s minimem zkušeností
Kachní stehna na zelí: Šťavnaté masíčko a kyselá zelenina jsou báječnou kombinací, kterou zvládne i začátečník