uvařila 18. 3. 2010 17:13
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 3. 2010 17:13
rajče celé loupané, cibule, česnek, smetana zakysaná, sůl, pepř, cukr, ocet, protlak rajčatový, bazalka čerstvá, bylinky polévkové, chléb toustový, sýr tvrdý, česnek granulovaný
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Mnichovská bílá klobása voní po bylinkách a je šťavnatá. Správně byste ji měli podávat s preclíkem a místo loupání "vycucnout"
Champurrado - horká mexická čokoláda je nejlepším nápojem na zahřátí do chladných dnů. Se skořicí provoní celý dům
Pesto z lichořeřišnice: Podle bylinkářky Lindy je třeba kvalitní olej a předem namočená slunečnicová semínka