Buchty po ránu: Špenátová focaccia podle Josefa Maršálka se neobejde bez spousty bazalky a prospěje jí dlouhé kynutí
U Dřeváka nabízí burgery, které ovládly mnoho soutěží: Nelovíme módní vlny, ale držíme kvalitu, říká majitel Radek Klimeš
Isabela Kastilská: Španělská královna měla na talíři námořnickou slepici a mohla mít i grilovanou kočku podle speciálního receptu
Lucasinka uvařila 13. 6. 2010 10:21 Rebarborové koláčky s krémem z mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lucasinka uvařila 13. 6. 2010 10:20 Rebarborové koláčky s krémem z mascarpone 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Pesto z medvědího česneku má výraznou chuť i vůni a skvělé je na těstoviny i na topinky
Slezské stryky: Nejlevnější bramborové placky jsou krásně křupavé, stačí na ně jen dvě ingrediece a zvládne je i začátečník
Španělská studená polévka gazpacho: Podle tohoto originálního receptu je nejlepší s vajíčkem, tuňákem a slaninou