Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
zizalka uvařila 4. 9. 2016 11:28 Restovaná dijónska zelenina v polentovo-sýrové "omáčce" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 4. 9. 2016 11:28 Restovaná dijónska zelenina v polentovo-sýrové "omáčce" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
zizalka uvařila 4. 9. 2016 11:28 Restovaná dijónska zelenina v polentovo-sýrové "omáčce" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Perfektní špenát z kopřiv připravíte z mladých výhonků spařené rostlinky. Výborný bude ochucený česnekem
Italská focaccia: Křupavé, ale přitom dokonale vláčné pečivo potřebuje kvalitní olivový olej a několikrát překládat těsto