Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pan de muerto: Mexické kynuté bochánky voní anýzem a pomerančovými květy a jsou nadýchané jako obláček
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu