Jak zalévat a hnojit okurky? Zaléváme vhodnou vodou jednou týdně. Nadměrná zálivka nás může připravit o úrodu
Vyzkoušeli jsme internetový hit - croissant z rýžového papíru: Křupe hezky, ale má jednu velkou chybu
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 14. 6. 2024 11:28 Řezy s karamelovým krémem ze Salka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Legendární anglický jablečný koláč se sýrem čedar je úžasně křehký a chutná skvěle
Letem masovým světem: Jak správně vybrat, uchovávat i mrazit vepřové maso? Zachování čerstvosti pomůže obyčejná folie