Jak nakrájet cibuli bez pláče: Známe účinné rady a kuchyňské triky, které zabrání pálení očí a ušetří nervy i čas
Jak upéct šťavnatou sekanou, aby nepopraskala? Pomůže správné tvarování, obyčejná voda i dobře nastavená trouba
Zazářili s vlašákem v rohlíku, umí toho ale víc: Eva s Radkem založili retro bistro a dveře se u nich netrhnou
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na Tučný čtvrtek nejlépe opéct jitrnice, aby nepopraskaly: Křupavé na povrchu a šťavnaté uvnitř budou díky těmto trikům
30 foto Lučina s medvědím česnekem podle Pavla Berkyho: Lahodná a jednoduchá pomazánka jen ze tří surovin