Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
krkovicka.x uvařil 23. 4. 2017 19:24 Řezy z listového těsta s pudinkovo-máslovým krémem a s třešňovo-citronovou polevou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketový perník voní skořicí a nadchne svou vláčností. Navíc je jednoduchý na přípravu a hotový je do hodiny