Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
janatka uvařila 15. 6. 2013 21:46 Rillettes de Connerré - francouzské dušené vepřové 0 0 Zobrazit detail naše konzerva Okomentovat
Nonya uvařil 23. 5. 2013 16:26 Rillettes de Connerré - francouzské dušené vepřové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nonya uvařil 23. 5. 2013 16:26 Rillettes de Connerré - francouzské dušené vepřové 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
14 foto Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce