Hovězí na smetaně dle starých hanáckých receptů: Marinujte ho dva dny a vařte pomalu, projeví se to na jedinečné chuti
Náš život s celiakií: Tento bezlepkový chléb z červené čočky si Áňa zamilovala a chutná i jiným členům rodiny
cathleen uvařila 1. 8. 2009 17:21 Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 1. 8. 2009 17:21 Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 1. 8. 2009 17:21 Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 1. 8. 2009 17:20 Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem: Nastrouhaný uzený sýr dodá placičkám chuť a česnek vůni, tučná smetana vláčnost