Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

cathleen Kuchařka: cathleen

Jiné maso 9 názorů

Suroviny

Býčí žlázy
sůl
pepř
2 vejce
trochu piva
2-3 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce strouhaného sýra
trocha mouky na obalení
tuk na smažení
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nařežeme řízky, osolíme a opepříme je. Vejce rozšleháme s pivem, asi 3 lžícemi mouky a sýrem v těstíčko, které trochu osolíme.

  2. Řízečky obalíme v mouce, sklepneme ji a maso vložíme do těstíčka. Dobře obalíme a vkládáme do rozpáleného tuku. Smažíme z obou stran dozlatova.

Poznámka

Řízky v sýrovém těstíčku můžeme podávat s citrónovými bramborami.

http://www.toprecepty.cz/recept/6529-brambory-opec...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

  • misza misza

    S ochutnáváním jsem to měla stejně jako Savlinka:-) Nevěděla jsem co jím, ale chutnalo mi to:-p Srettko:-)tvoje komentáře mě vždy pobaví:-D Cathleen hezký recept:yes:

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Mně to naopak chutná moc :-p:yes:

    Odpovědět

  • srettka srettka

    krindypindy:-O, zase ten býčí vercajk.
    smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje;-) to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé:-8

    Odpovědět

  • Robitron Robitron (neregistrovaný)

    Je to super recept ok :-))

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Milanko (neregi.) :yes::yes:;-)

    Odpovědět

  • Milanko Milanko(neregistrovaný)

    Som Masiar a môžem potvrdiť že bycie žľazy je delikatesa či pikant alebo obalovane tie premna Su skvost jedalnicka kdo neochutnal vrele odporucam ak je problém aj dodam

    Odpovědět

  • Iriska Iriska

    Já věděla, co jím, ale dceři jsme řekli, že jsou to telecí řízky. A jak jí chutnaly. :yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Já je jedla kdysi dávno v restauraci a chutnaly mi, ale na trhu nějak býčí žlázy vidět. Tyto vypadají také dobře. Bodík:yes:

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    jednou jsem je ochutnala,ale nevěděla jsem co jim.Jsou opravdu dobré;-)

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: býčí žlázy recept býčí žlázy býčí žlázy recepty příprava býčích žláz smažené býčí žlázy recept na býčí žlázy recepty býčí žlázy řízky z býčích žláz recept býčí žlázy těstíčko na obalení bičí žlázy- jejich příprava biči žlazi býčí žlázi recepty.cz bičí žlázi jak uvarit byci zlazy těstíčko býčí žlázy příprava těstičko na obalení řízků bíčí žlázy recepty bici zlazy recept

Zapomněl/a jsem heslo