Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

Hodnocení receptu je 4,8 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 8. 2009 18:20

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 598 kJ / 382 kcal
Bílkoviny26,86 g
Tuky19,90 g
Vláknina0,83 g
Cholesterol 536 mg
Sodík 499 mg
Sůl1,17 g
Sacharidy23,43 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Řízky v sýrovém těstíčku můžeme podávat s citrónovými bramborami.

http://www.toprecepty.cz/recept/6529-brambory-opec...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

misza misza

16. 5. 2011 06:14

S ochutnáváním jsem to měla stejně jako Savlinka:-) Nevěděla jsem co jím, ale chutnalo mi to:-p Srettko:-)tvoje komentáře mě vždy pobaví:-D Cathleen hezký recept:yes:

spagetka spagetka

15. 5. 2011 19:20

Mně to naopak chutná moc :-p:yes:

srettka

15. 5. 2011 18:53

krindypindy:-O, zase ten býčí vercajk.
smekám klobouk a hluboce se skláním před statečností všech, kterýmžto tato, jak pravíte delikatesa, tolik šmakuje;-) to snad raději pozřu i mořský blechy-krevety, ale reprodukční orgán býka nemohu...jsem syta...syta vždy,když si tuto deliktesu představím ještě v živé podobě,natož v neživé a pak upíklé:-8

Robitron

15. 5. 2011 18:39

Je to super recept ok :-))

cathleen cathleen

9. 1. 2011 08:35

Milanko (neregi.) :yes::yes:;-)

Milanko

8. 1. 2011 23:21

Som Masiar a môžem potvrdiť že bycie žľazy je delikatesa či pikant alebo obalovane tie premna Su skvost jedalnicka kdo neochutnal vrele odporucam ak je problém aj dodam

Iriska Iriska

1. 8. 2009 18:58

Já věděla, co jím, ale dceři jsme řekli, že jsou to telecí řízky. A jak jí chutnaly. :yes:

pipre pipre

1. 8. 2009 18:50

Já je jedla kdysi dávno v restauraci a chutnaly mi, ale na trhu nějak býčí žlázy vidět. Tyto vypadají také dobře. Bodík:yes:

savlinka savlinka

1. 8. 2009 18:36

jednou jsem je ochutnala,ale nevěděla jsem co jim.Jsou opravdu dobré;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: býčí žlázy recept býčí žlázy býčí žlázy recepty příprava býčích žláz smažené býčí žlázy recept na býčí žlázy recepty býčí žlázy řízky z býčích žláz recept býčí žlázy těstíčko na obalení bičí žlázy- jejich příprava biči žlazi býčí žlázi recepty.cz bičí žlázi jak uvarit byci zlazy těstíčko býčí žlázy příprava řízky v sýrovém těstíčku těstičko na obalení řízků bíčí žlázy recepty

Suroviny: býčí žláza, sůl, pepř, vejce, pivo světlé, mouka polohrubá, sýr nastrouhaný, mouka, tuk na smažení

TopRecepty.cz

Řízky z býčích žláz v sýrovém těstíčku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rR9L