Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Jak zavařit papriky v rajčatové šťávě? Podle tohoto retro receptu budou chutnat fantasticky, příprava je snadná
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:17 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:16 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:16 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:15 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu