Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:17 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:16 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:16 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 28. 8. 2012 18:15 Roštěná marinovaná v dijonské hořčici 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Prezident Masaryk a jeho skromný jídelníček: „Tatíček“ národa jedl jen třikrát denně a miloval jednoduchou bílou polévku
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit