Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 712 kJ / 648 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,20 g |
Tuky | 17,00 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 32,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roštěná marinovaná v dijonské hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5DW
Moje poznámka
Roštěná marinovaná v dijonské hořčici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j5DW
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 4 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 9 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 10 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno 7. 7. 2025 18:07
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 1 hodinou
Vepřové na houbách
Sahula před 1 hodinou
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 1 hodinou
Domácí quiche
TotalMudla před 2 hodinami
Máslová krupková polévka
poirotka před 3 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 3 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 4 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 4 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 5 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 5 hodinami
Tématické fráze:
roštěná na hořčici,
roštěná s hořčicí,
roštěná minutka,
marinovaná roštěná,
roštěná recept,
roštěnky na hořčici,
hovezi na dijonske horcici,
roštěná jako minutka,
roštěná s dijonskou hořčicí,
dijonská hořčice recept,
vysoká roštěná recept,
hovězí vysoká roštěná recepty,
dijonská hovězí roštěná,
dijonská hořčice recepty,
roštěná minutka recept,
marinovaná cibulka,
hovězí s dijonskou hořčicí,
roštěná marinovaná,
dobrá roštěná,
minutka z rostene
Suroviny:
roštěná hovězí,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
olej olivový,
fazolky zelené,
omáčka worcesterová,
brambory,
máslo,
cibulka,
petrželka
Komentáře (10)