Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
Vaclav Fronek uvařil 20. 7. 2009 06:03 Rožnovsko - Homolská brambůrka 0 0 Zobrazit detail Houbová bramboračka na dva způsoby Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 20. 7. 2009 06:03 Rožnovsko - Homolská brambůrka 0 0 Zobrazit detail Houbová bramboračka různých chutí Okomentovat
Exotické ovoce na Vánoce: Jak poznat zralé mango? Jde to dobře po hmatu i podle tvaru ovoce kolem stopky
8 foto Smažený sýr podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Základem je kvalitní sýr a dokonalé křupavosti docílíme díky triku při obalování