Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Vaclav Fronek uvařil 20. 7. 2009 06:03 Rožnovsko - Homolská brambůrka 0 0 Zobrazit detail Houbová bramboračka na dva způsoby Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 20. 7. 2009 06:03 Rožnovsko - Homolská brambůrka 0 0 Zobrazit detail Houbová bramboračka různých chutí Okomentovat
13 foto Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Jídla lásky podle horoskopu: Panny utáhnete na lososa, Rakům stačí pečené kuře, Kozorohy nadchnou obyčejné buchty
Barbie drinky nejen pro kopretinky: Tajné růžové frappuccino nebo třpytivý moctail rozzáří každou party jako ve filmu